Uppsala Budoklubb

Hem

Nybörjarinfo

Schema

Klubben

Aikido

Ju−jutsu

Länkar

Mitt konto

NybörjarinformationI Uppsala Budoklubb kan du träna både aikido och ju-jutsu. För mer information om de stilar vi tränar i Uppsala Budoklubb, se aikido- och ju-jutsu-sidorna. Vi erbjuder träning för vuxna (från 15 år och uppåt) och ungdomar (9 till 14 år).

Hur mycket kostar det?


Terminsavgiften är för närvarande 1100 kr (600 kr för ungdomar), men du får naturligtvis prova på ett par gånger gratis innan du bestämmer dig för att fortsätta. För terminsavgiften får du träna både aikido och ju-jutsu, avgiften täcker dessutom sommar- och jullovsträning. Uppsala Budoklubb är en ideell förening, ingen av våra instruktörer får betalt utan avgiften går till att betala lokalhyra, träningsläger, etc.

När börjar det?


Tyvärr är intagningen slut för denna termin men vi kör igång igen nästa säsong. Kika tillbaks lite senare så får du se när höstterminens nybörjarkurser startar.

Hur gör jag för att börja?


Du är alltid välkommen att titta förbi! Allt du behöver ta med dig är oömma träningskläder, tänk på att vi tränar barfota. Kom en liten stund innan träningspasset börjar så att du hinner byta om. All vår träning sker i E-hallen på Fyrishov.

Träningstider

(Vårterminen)
Aikido nybörjare Måndagar 19.00-20.30
Ju-jutsu nybörjare Måndagar 19.00-20.30 och Onsdagar 19.00-20.30

Påminn mig!


Om du vill att vi ska skicka ett mejl för att påminna dig en vecka innan kursstarten, fyll i din e-postadress nedan. Din adress kommer endast att sparas tills dess vi gjort detta enda utskick.

Fler frågor?


Undrar du om hur du enklast betalar medlemsavgiften så kika på betalning.
Om det är något särskilt som du undrar över, skriv gärna en rad till info@uppsalabudoklubb.se.
Nybörjarikon
Integritetspolicy
Ändra storlek på texten: