Köp en pokal på webben

Ska man anordna en tävling eller något annat event där man kan vinna är det alltid roligast att ge en pokal antingen till vinnarna på prispallen eller till alla som har varit med och deltagit i tävlingen. Att vinna en pokal gör det alltid lite roligare att vara med i en tävling eftersom att man får ett bevis att ta med sig hem på den prestation som man har utfört.

Det behöver inte heller vara bara till seriösa tävlingarna som man köper pokaler, det kan även vara till kompisgänget eller om man kanske anordnar en spelturnering. Pokalen gör att dina tävlanden har något att fästa blicken på och de flesta presterar lite mer om man har en guldpokal som lockar vid slutet av tävlingen. Så gör tävlingen eller spelet lite mer seriöst och beställ medaljer på internet för att peppa dina vänner att satsa lite extra.

Beställ priser på Tjalles!

På Tjalles Sportpriser så kan ni hitta mängder med olika medaljer och pokaler för olika tävlingar och event. Gå in på deras hemsida för att kolla in deras stora utbud av olika priser. Ni kan välja mellan många olika alternativ, självklart finns medaljerna och pokalerna att få i olika färger så som guld, silver och brons. Sedan finns det ytterligare alternativ att välja till så som symboler på medaljerna som visar vilken sport eller tävling som man har vunnit eller deltagit i.

Ni kan även lägga till en ingravering för att göra er pokal eller medalj ännu mer specifik, där kan man skriva sådant som årtal, turnering eller namn. Så gå in på Tjalles Sportpriser för att fynda snygga pokaler till låga priser men med mycket god kvalitet och utstuderad design.